Helhetlig veiledning til god fysisk og mental helse

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat eller en gratis prøvetime.
Så kan vi finne ut om vi vil jobbe sammen.

på norsk –  in English – auf Deutsch

Tilbakemeldinger

MBSR-kurset hos Frauke kan anbefales på det aller beste – hun er profesjonell – gir en god trygghet bl.a. fordi hun er utdannet lege og formidler sin kunnskap til oss på en enkel måte. For min del har hennes kunnskap hjulpet meg med min søvnløshet, muskelplager og konsentrasjon.
Helle L.

Jeg er meget godt fornøyd med MBSR-kurset i regi av Frauke Weber. Det var et godt sammensatt program av fysiske øvelser for tilstedeværelse, meditasjon, fokus på pusten, samt refleksjoner og samtaler i gruppen. Frauke ledet oss gjennom hver kursøkt på en mild, trygg og åpen måte, og hadde også mange interessante spørsmål som kunne tydeliggjøre våre erfaringer og gi nye erkjennelser. Hennes bakgrunn som lege, gjør at hun kunne belyse problemstillinger med vitenskapelige fakta og forskningsresultater, noe som jeg synes var interessant.

Karen B.

Jeg hadde utrolig utbytte av MBSR kurset !! (1) Jeg har mer ro i hode, tankene dominerer ikke i hverdagen. (2) Puste øvelsene er helt suverene. Selv om det er det mest naturlige vi gjør.  3) Jeg har merket over tid at min oppmerksomhets trening styrker min kreativitet og at jeg er mye roligere. (4)  Størrer aksept av meg selv . Mer vennlighet mot meg selv.

Tove Francke

Jeg likte godt å delta på MBSR kurset og anbefaler det for alle som ønsker å få tanker om og lære teknikker for stressmestring. Det var godt å komme en gang i uken og bli ledet gjennom avslapningsøvelser og snakke om stressmestring. Ditt fokus på pusten er bra! Yoga-øvelsene du lærte oss ga også en god kombinasjon av pusterytme og bevegelser og jeg har amibsjoner om å fortsette med disse.

Ernst W.
Fin kombinasjon av teori, praktiske øvelser og samtale/informasjonsdeling. Meget nyttig å få tips på hvordan å ta det med seg videre inn i hverdagen. Lærte å reflektere over oppgaver som jeg gjør automatisk hver dag, ble mer nysjerrig og tilstede.
Frauke som lærer er inspirerende og ekte. Hun bruker egne eksempler på å belyse. Jeg liker også når hun utfordrer og får meg til å reflektere og undre. Hun brenner for å formidle budskapet på en lettfattelig måte og hun deler gjerne hennes personlige erfaringer. Det var et svært lærerikt kurs for meg.
Karit Wiig

Frauke er en meget god lytter, kommer med betraktninger på våre uttalelser men sjelden konkrete råd. Hvilke igjen fører til at man finner en god løsning /vurdering på egenhånd. Mindfulness kommer ikke av seg selv… ingen andre kan heller tvinge det på deg… dette må vi legge inn i livene våre som å pusse tenner hver morgen! Her har Frauke lært meg mye etter hvert som vi har blitt bedre kjent.

Cecilie Sigvartesen
Frauke Weber © 2019, website by Marius Duboule