For bedrifter


people_human_snake_figures
Jeg avholder individuell undervisning, introduksjonskurs og intensivkurs i mindfulness-trening og meditasjon for privatpersoner og bedrifter. Intensivkurset følger curriculum av Mindfulness-Basert Stressreduksjon (MBSR) utviklet av Prof. Dr. Jon Kabat-Zinn. Over 30 år med publisert forskning viser at metodene virker og flertallet av folk som fullfører kurset har lært å integrere disse metodene de lærte under MBSR-kurset i livet sitt.

Mange bedrifter opplever en økning i sykefravær på grunn av stress. Gjennom en 8-ukers MBSR-kurs lærer de ansatte nyttig verktøy for å bedre håndtere stressende situasjoner. Mindfulness-basert stressreduksjon har vist seg å forbedre kommunikasjon og effektivitet, slik at vi kan håndtere de følelsesmessige tilstander av våkenhet og godhet, samt øke oppmerksomheten og øke konsentrasjonen. Dette er en avgjørende faktor for at et selskapets potensial av innovasjon og kreativitet kan vokse og blomstre, og essensielt for at arbeidsplassen kan generere trivsel og overskudd blant ansatte og ledelse.

Kontakt meg her eller på frauke.weber@hotmail.com for mer informasjon om hvordan et opplegg i mindfulness-trening kan tilrettelegges for din bedrift.